Kukat elämäsi hetkiin

Tervetuloa!
Olemme avoinna

Arkisin: 9-18
Lauantaisin: 9-16
Sunnuntaisin: 9-16
 

Laaja valikoima upeita kukkia

Morsiuskimppu, kukkien kuljetus, surukukat tai kukat yrityksen tapahtumiin - Muotikukassa sinua palvellaan ja pääset autolla lähelle, sillä meillä in hyvät paikoitustilat. Kukkatalo Muotikukasta löydät ison valikoiman kukkia: sekä perinteiset lajit että viimeisimmät uutuudet. Toteutamme sidonnat ja toimitukset mieltymystesi mukaan ja toiveitasi kuunnellen - meiltä löydät varmasti mieleisesi ratkaisun kaikkiin tilanteisiin!

Surukukat ovat kaunis tapa kertoa myötäelämisestä surun kohdatessa. Sidomme kauniit kukkalaitteet toiveidenne mukaisesti sekä halutessamme tekstaamme myös vihkonauhat tai kortin (sis.kukkien hintaan). Ruseteissa on valittavana sekä kangas- että lastunauhavaihtoehdot. Voimme myös toimittaa surukukat siunaustilaisuuteen. Tiedustele surukukista tarkemmin henkilökunnaltamme.

Tarjoamme morsiuskimput, kukka-asetelmat sekä vieheet tärkeään päiväänne toiveidenne mukaisesti häävaatteiden tyyliä, vuodenaikaa sekä väritoiveitanne mukaillen. Ota yhteyttä ja tule suunnittelemaan morsiuskimppu sekä häiden muut kukat, kuten juhlapaikan asetelmat ja vieheet yhdessä floristimme kanssa. Autamme mielellämme ideoinnissa ja toteutamme toiveesi tinkimättömällä ammattitaidolla.

Toteutamme myös kukkakuljetukset Lohjalla ja lähiseudulla yksityisten ja yritysten erilaisiin tarpeisiin sekä toimitamme surukukat kirkkoihin ja siunauskappeleihin. Muualle Suomeen ja ulkomaille hoidamme välitykset Datafloran, Telefloran ja http://www.verkkokukka.fi/ kautta. Voit tilata meiltä kukkien kuljetuspalvelun ottamalla yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse.

Kukka-asetelmia käyttämällä voidaan vaikuttaa merkittävästi yrityksen ilmeeseen ja työympäristön viihtyisyyttä parantaa esimerkiksi vuodenaikaan sopivilla kukkakimpuilla. Suunnittelemme ja toteutamme kukkasomistukset yrityksenne tiloihin ja autamme mielellämme myös yrityksenne vihersisustuksen suunnittelussa. Kauttamme hoituvat myös onnittelukukat, yrityslahjat ja läksiäiskukat yrityksenne eri tilaisuuksiin. Kysy lisää myös räätälöidyistä yritys-sopimuksista!

Sisustus- ja lahjatavara

Kauniiden kukkien lisäksi meillä on myynnissä runsaasti sisustus- ja lahjatavaraa, jotka vaihtuvat sesonkien mukaan. Valikoimassa mm. lyhdyt, kynttilät, kyltit, tyynyt...Tervetuloa tutustumaan!

Etsit kauniita kukkia sitten kotiin, lahjaksi tai muuhun tilanteeseen, niin tule käymään Muotikukassa. Palvelemme Lohjalla, osoitteessa Mäntynummentie 2. Avoinna arkisin klo 9-18 sekä lauantaisin ja sunnuntaisin klo 9-16. Tervetuloa!